• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 14 жовтня - день святої Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та День захисників та захисниць України.

14 жовтня - день святої Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та День захисників та захисниць України.

2022-10-14

14 жовтня - день святої Покрови Пресвятої Богородиці - ще з козацьких часів був святковим днем захисників Вітчизни та символізує багаті й славні традиції українського народу, упродовж століть тісно пов’язується із ідеями захисту від ворогів.

Волелюбні козаки зі зброєю в руках боронили свою Вітчизну та віру, а тепер уже покоління наших сучасників змушено зі зброєю в руках захищати честь рідної землі, свободу та незалежність Батьківщини.

Найщиріші вітання усім воїнам, які мужньо захищають суверенітет, територіальну цілісність нашої держави, мир та спокій українського народу.

Це свято подяки чоловікам і жінкам - всім захисникам України, і всім тим, хто своїми діями так чи інакше захищають Україну, дарують своєму народові мирне майбутнє.

Бажаємо нашим захисникам міцного здоров’я, незламної волі, сили духу, незгасимої енергії, добра і миру, душевного спокою, плідної праці на благо української держави, успіхів у повсякденному житті, благополуччя та добробуту, родинного тепла та затишку!

Миру та злагоди нашій Батьківщині, наснаги у зміцненні обороноздатності країни й плідної праці на благо української держави!

https://www.facebook.com/100025614452290/videos/3249468491963131/

Кiлькiсть переглядiв: 19

Коментарi